×
Ir al contenido principal
Auto Pla Vic 4×4 renova el seu segell de “Concessionari protegit enfront del COVID-19”

Auto Pla Vic 4×4 renova el seu segell de “Concessionari protegit enfront del COVID-19”

Auto Pla Vic 4×4 ha renovat el seu segell de «Concessionari protegit enfront del COVID-19«, atorgat per Faconauto, que garanteix la seva adhesió al Protocol de Protecció i Prevenció i que té com a objectiu posar de manifest el compromís dels concessionaris oficials amb la salut dels seus treballadors i clients.

El segell forma part d’una iniciativa pionera que ha comptat amb la garantia i col·laboració de l’empresa especialista en certificació TÜV SÜD ATISAE en la gestió i validació del procés d’emissió i posteriors auditories per a la comprovació del compliment del compromís adquirit.

La base del segell és el Protocol de Protecció i Prevenció elaborat per Faconauto, Anfac i Sernauto, patronal i principals associacions del sector respectivament, juntament amb els dos principals sindicats, UGT i CCOO, i validat pel Ministeri de Sanitat.

Gràcies a aquesta distinció, queda garantit per part d’Auto Pla Vic 4×4 el nivell de seguretat, confiança i professionalitat que s’està oferint als clients des de la reobertura de les instal·lacions.

Tu navegador está desactualizado

Hemos detectado que tu navegador está desactualizado, por favor actualízalo o utiliza otro navegador para visualizar esta web correctamente.

×