×
Ir al contenido principal
Auto Pla Vic 4×4 estrena noves instal·lacions

Auto Pla Vic 4×4 estrena noves instal·lacions

Auto Pla Vic 4×4 ha estrenat noves instal·lacions a només 5 minuts de les antigues. Amb una superfície d’uns 3.900 m² construïts sobre una parcel·la de 5.000 m², el nou espai compta amb una àmplia zona d’exposició de vehicles, tant nous com d’ocasió, de les marques prèmium Jaguar i Land Rover.

Es troba ubicat al carrer del Blat número 13 (La Ronda) de Gurb (Barcelona), davant l’encreuament de la C-25 amb la C-17, a escassos minuts de Vic. El nou Auto Pla Vic 4×4 compta amb 3 nivells repartits entre exposició, taller i oficines. Com a novetats respecte a les antigues instal·lacions, destaquen les zones de configuració virtual, d’hospitality i d’accessoris.

El nou concessionari presenta unes instal·lacions més modernes i adaptades a les necessitats actuals, complint a més amb els estrictes estàndards de la companyia anglesa Jaguar Land Rover.

Destaca l’eficiència energètica de la nau de recent construcció, amb un baix consum energètic, l’aprofitament de la llum solar, l’ús de llums led i la filosofia paperless amb una clara aposta per la digitalització (faristols digitals, pantalles, tauletes…) entre altres característiques enfocades a la sostenibilitat.

El nou concessionari, que compta amb un equip humà de 21 persones, fusiona un disseny d’avantguarda amb les darreres innovacions tecnològiques i busca en tot moment l’excel·lència en l’experiència del client.

En la construcció d’aquest espai únic, s’han suprimit tota mena de barreres arquitectòniques, fent de les noves instal·lacions un entorn accessible a tots els usuaris. Els visitants podran aparcar còmodament al voltant del nou concessionari, ja que es troba estratègicament ubicat en una zona àmplia i de fàcil accés.

Fundat l’any 1941, Auto Pla Vic 4×4 va convertir-se el 1997 en concessionari oficial Land Rover. Amb l’obertura de les noves instal·lacions, incorpora la marca Jaguar, de la que és ara també concessionari oficial.

Tu navegador está desactualizado

Hemos detectado que tu navegador está desactualizado, por favor actualízalo o utiliza otro navegador para visualizar esta web correctamente.

×