Auto Pla Vic 4×4, “Concessionari protegit enfront del Covid-19”

Auto Pla Vic 4×4 ha obtingut el segell de «Concessionari protegit enfront del Covid-19«, atorgat per Faconauto, que garanteix la seva adhesió al Protocol de Protecció i Prevenció i que té com a objectiu posar de manifest el compromís dels concessionaris oficials amb la salut dels seus treballadors i clients.

El segell forma part d’una iniciativa pionera que ha comptat amb la garantia i col·laboració de l’empresa especialista en certificació TÜV SÜD ATISAE en la gestió i validació del procés d’emissió i posteriors auditories per a la comprovació del compliment del compromís adquirit.

La base del segell és el Protocol de Protecció i Prevenció elaborat per Faconauto, Anfac i Sernauto, patronal i principals associacions del sector respectivament, juntament amb els dos principals sindicats, UGT i CCOO, i validat pel Ministeri de Sanitat.

Gràcies a aquesta distinció, queda garantit per part d’Auto Pla Vic 4×4 el nivell de seguretat, confiança i professionalitat que s’està oferint als clients des de la reobertura de les instal·lacions.

  

Te llamamos

Déjanos tu teléfono para que te llamemos.

Cita taller

Pide cita en el taller.

Test drive

Solicita una prueba de conducción.